2022-01-30 07:40:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Különleges nap lehet ez a mai a számodra

Napi horoszkóp január 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és az Uránusz feszült fényszöge nem várt kitörésekhez, indulatos viselkedéshez vezethet. A legjobb, amit tehetsz, ha ma sportban vezeted le ezeket az energiákat, mert így elkerülhető a veszekedés.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Kissé elbizonytalanodhatsz ma abban, jó irányba tartanak-e a dolgaid. Ez a kétely pedig feszültté tehet. Hidd el, nincs erre okod, igazán elégedett lehetsz azzal, ahogy helyt állsz. Csak így tovább!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap és az Uránusz fényszöge jelzi, hogy ma aztán nem lesz hiány spontaneitásból! Tervezni nem is igen lehet, mert valami szinte biztos, hogy keresztül húzná a terveidet. Add át magát az élet sodrásának!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Enyhén szólva zűrzavarosak az érzelmeid, aligha tudja eldönteni, hogy mit is tegyél. Ha végképp nem látsz kiutat, keresd fel a barátaidat tanácsért. A döntést azonban végül neked kell meghoznia, de az előre induló Vénusz segít neked ebben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Derűs, felhőtlen nap áll ma előtted. Nem kell attól tartanod, hogy ebben megzavarnak, de ehhez persze el kell végezned a kötelező dolgaidat. Minden, amit magadra vállaltál, ma örömmel tölt el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Elemző típus vagy, aki minden részletkérdést alaposan megfontol és számba vesz, mielőtt döntene. Ezt mások is tudják rólad, ezért ma a tanácsodat kérhetik. De előbb tájékozódj alaposan, ha valóban segíteni szeretnél az illetőn. Ma a magad dolgában is rendkívül tisztán látsz, hála a Vénusznak.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon belebonyolódtál egy dologba, és nehéz most már tisztán látnod. Segítséget kérhetsz egy bölcsebb embertől, de inkább csak egytől, mint többtől. A túl sok tanács inkább elbizonytalanítana, mert mindet próbálnád mérlegelni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre rendet kellene teremtened az életedben. Talán túl sokat akartál, és ez a túl sok az, ami nyomaszt. Vedd észre, hogy ezeket magad teremted saját magadnak. Engedj el valamit közülük!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valami olyasmi történik ma veled, ami felforgatja a napi programodat. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogod-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik a hangoltságodon. Vidítsd fel magad jó zenével!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valamilyen kellemetlen csalódásban lehetett részed az utóbbi időben, ezért történhetett, hogy a szokásosnál is zárkózottabb vagy mostanában. Ám, ha ma közösségbe hívnak, ne mondj nemet! Megismerkedhetsz ugyanis valakivel...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önfejű lehetsz a mai napon. Pedig minél inkább ragaszkodsz valamihez, az annál távolabb kerülhet tőled. Tanúsíts némi engedékenységet, rugalmasságot, könnyűséget, és akkor az, ami távolodni látszott, most ismét közeledhet hozzád.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Különleges nap lehet ez a mai a számodra. Rengeteg meglepetésre számíthatsz: egy ajándék, vagy régi barát felbukkanása formájában. Te mindig is adakozó természet voltál, most mindenből, amit adtál, valami visszaáramolhat az életedbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: